Baltarusiškos vidinės durys. Atsiliepimai

Jau daugelį metų parduodame vidines duris, pagamintas Rusijoje ir Baltarusijoje. Ir aš nuolat stebiuosi, kokių prieštaringų nuomonių sulaukiu iš pirkėjų.

Vieni pirkėjai ateina baltarusiškų durų, jau suformulavę gerą nuomonę apie jas. Kiti, atvirkščiai, atsiliepia negatyviai apie šias duris ir prašo pasiūlyti jiems kažko lietuviškos arba lenkiškos gamybos.
Suprantama, kad nuomonė formuojasi, remiantis teigiama arba neigiama pirkėjų patirtimi, kurie vėliau savo mintis skleidžia ir užkrečia jomis kitus žmones.

Tiesą pasakius, sėkmingas montavimas ir tolimesnis durų eksploatavimas priklauso ne tik nuo gamintojo ir pačių durų kokybės. Egzistuoja pardavėjų ir montuotojų, kurie sugadins net pačias geriausias duris, o į pretenzijas atsako, kad “akys mate, ką perka”, ir “o ko jūs norėjote už tokius pinigus?”.

Sutinku, kad statybinio bumo laikais, 2006-2008 metais daugelis baltarusiškų gamintojų kūrė brokuotas duris, nebuvo plataus modelių pasirinkimo.

Tai buvo įtakota didelės paklausos, kuri keletą kartų viršijo pasiūlą. Žmonės laukdavo durų eilėse net po 3 mėnesius. Ką jau kalbėti apie kokybę? Kam jos siekti, jei durys bus nupirktos ir taip?

Nuo to laikmečio daug, kas pasikeitė. Ekonomika išgyveno keletą ekonominių krizių, kurios sudėjo viską į savo vietas. Blogos gamyklos bankrutavo, o tie, kas neišnaudojo savo potencialo, pradėjo keistis ir pagaliau atsisuko į pirkėjus veidu.

Baltarusiškos vidinės durys. Atsiliepimai

Šiuo metu baltarusiškos durys nėra niekuo blogesnės už lietuvių ir lenkų gamybos duris, o kai kur net  aplenkia jas. Didžiosios Rusijos gamyklos taip stengiasi neatsilikti nuo jų. Net turint milžinišką 100000 vienetų gamybos apimtį per mėnesį, jiems pavyksta išlaikyti puikią kokybę ir žemą broko dalį, kuri siekia vos 5 procentų.

Pavyzdžiui, visiškai automatizuotos Vokietijos gamyklos, kuriose dirba robotai, ir kuriose durys yra pagaminamos kas 2 minutes, gali išleisti iki 30 procentų broko. Ir šis brokas vėliau yra pardavinėjamas.

Esu tikra, kad geriausias kainos ir kokybės santykis šiuo metu yra rusiškų ir baltarusiškų durų gamintojų gamybos. O aš žinau, ką  lyginu.
Žinoma, ne visi fabrikai pasižymi itin profesionaliu požiūriu į savo darbą, bet ta produkcija, kuria mes prekiaujame, esu tikra.

Šiuo metu draudžiama importuoti duris iš Baltarusijos. Todėl parduodame atsargų likučius. Mūsų asortimente atsirado lenkiškos durys, į jas atkreipiame Jūsų dėmesį.

 

Mes norime pagerinti jūsų gyvenimą