Be durų gyventi galima

Kai žmogus pirmąkart susiduria su savo būsto remontu, tai ne visada gali tiksliai apskaičiuoti sąnaudų sąmatą. Prityrę žmonės pataria pirminę sąmatą padauginti iš dviejų ir tuomet išeis reali suma, kurios prireiks apmokėti už visas medžiagas ir darbus. Tačiau šie patarimai irgi kažkodėl nepadeda. Sąmata magiškai padidėja iki nerealaus dydžio, nors atrodo, kad buvo apskaičiuota kiekviena smulkmena.

Vidaus durys – nepigus malonumas. Jų kaina sudaro nuo 10 iki 20 proc. viso remonto išlaidų. Be to, durys montuojamos pačioje pabaigoje, po galutinės sienų apdailos ir paklotų grindų. Tą akimirką visi suplanuoti pinigai jau būna išleisti ir nusipirkti tokias duris, kurios patinka, nėra galimybės. Tuomet žmogui tenka rinktis: kurį laiką pagyventi be durų arba nusipirkti pigiausias, prastos kokybės ir įmontuoti jas laikinam naudojimui.

Jeigu jums iškilo tokia pati dilema, tai aš atsakingai pareiškiu, kad be durų gyventi galima. Turime daug pirkėjų, kurie gyvena naujame name jau 2–3 metus, o duris užsisakė tik dabar.

Pirkti nekokybiškas duris, mano nuomone, – ne pats protingiausias sprendimas. Juk už montavimą vis tiek teks mokėti, o durys tik subjauros naują interjerą, užuot būtų pabrėžusios jo stilių ir grožį.

Ne kiekvieną pirkėją mums pavyksta įkalbėti pagyventi be durų, nes jų gyvenimo aplinkybės ne visada tai leidžia. Kai kuriose situacijose durys tiesiog būtinos.

Aš daug laiko sugaišau ieškodama alternatyvos. Rasti pigias, bet kokybiškas duris labai sunku. Tai prilygsta tikram stebuklui.

Tačiau visai neseniai vienas iš mūsų tiekėjų pagamino būtent tokias duris. Jos yra pigesnės nei durys iš analogiškos serijos, bet kokybė palyginti gera. Tai yra durų modelis ETNA 70. Jei jūsų biudžetas ribotas, šiandien – tai optimaliausias variantas.

Be durų gyventi galima

Etna 70