Geriausios durys

Dažniausias mūsų pirkėjų klausimas yra toks: “O kokios, jūsų asortimente esančios durys, yra pačios geriausios?”

Ir tai, manau, labai teisingas klausimas.

Daugelis mano, kad pardavėjas visada siūlo patį brangiausią (nekreipiant dėmesio į charakteristikas) variantą. Iš tikrųjų pardavėjas jums visada pasiūlys tas duris, kurios su laiku tikrai pasirodė jam geriausios.

Tam yra labai svarbių priežasčių:

  • su šia preke nebus problemų ir neteks skirti laiko klientų pretenzijoms nagrinėti. O juk ši procedūra nėra labai maloni ir reikalauja begalės energijos;
  • žmonės mėgsta gauti pagyrimų ir dėkingumo iš patenkintų klientų. Tai visada kelia nuotaiką ir suteikia pasitenkinimo jausmą darbe;
  • patenkinti klientai retai rašo atsiliepimus interneto platybėse, skirtingai, nei nepatenkinti. Užtat, jie aktyviai rekomenduos parduotuvę savo draugams ir pažįstamiems. O tai, beje, duoda stiprų postūmį naujiems pirkėjams ateiti. Statistika teigia, kad nepatenkintas klientas apie prekę papasakos 10-iai žmonių, o nepatenkintas – šimtui. O socialinių tinklų pasaulyje šie skaičiai didėja daugybę kartų.

Geriausios durys

Todėl pardavėjo rekomendacijomis pasitikėti galima. Rekomenduodamas geras prekes klientams, jis rūpinasi ne tik savo klientais, bet ir savo paties gerove, firmos, kurioje jis dirba, reputacija.

Tik pirkėjui visada rekomenduojama turėti omenyje, kad pardavėjas pasiūlys geriausias duris, iš tų, kurios yra pasirinkime. Jeigu jis apskritai neturi gerų durų, tada jis siūlys blogas. Bet jūs matysite tai jo veide. Juk visi esame girdėję apie mokslą, vadinamą fiziognomika.

 

Mes norime pagerinti jūsų gyvenimą