Kokiame etape matuoti durų angą

Angą matuoti geriausiai tik pradėjus remontą. Duris irgi geriausiai išsirinkti gerokai anksčiau, nei jas montuosite, arba bent jau nuspręsti, kokį tiekėją rinksitės.

Reikalas tas, kad dabar bendrų standartų neturi nei durų gamintojai, nei statybininkai. Kiekvienas dėl savo patogumo ir ekonomijos kuria savo „standartus“. Šie „standartai“ dažniausiai neatitinka vieni kitų,

Tad jeigu norite nupirkti duris pasinaudoję geru kokybės ir kainos santykiu, tai geriausias variantas būtų angų dydį priderinti prie durų dydžio. Tai galima padaryti tik iki galutinės sienų apdailos.

Matavimus jūs galite atlikti savarankiškai naudodamiesi mūsų instrukcija arba išsikviesti specialistą tos įmonės, kurioje planuojate užsisakyti duris. Rekomenduojame dar kartą patikrinti angų matmenis, jeigu juos išmatuoti patikėjote brigadai, kuri daro jūsų būsto remontą. Jie dažnai būna neatidūs ir gali jums pasakyti apytikslius skaičius, o papildomų išlaidų dėl klaidų teks patirti jums.

Jeigu jūs iš anksto nepasirūpinsite savo angų matmenimis, tai jums reikės užsakinėti duris pagal individualius matmenis. Tuomet jos gali pabrangti iki 50 %.
Standartinio dydžio konkretaus gamintojo duris kartais galima įsigyti tiesiai iš sandėlio ir nepermokėti už individualų užsakymą.

 

Mes norime pagerinti jūsų gyvenimą.